diumenge, 25 d’octubre de 2015

Crònica 27a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà

Un any més ens hem endinsat a la tardor i amb ella ha arribat la Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà, que ja ha complert 27 anys. El nombre de participants d’aquesta edició ha estat similar al de l’any passat: 224 persones al recorregut curt i 200 al llarg.

El recorregut d’aquest any ha passat pels termes de Seva, Taradell i El brull. Hem sortit en direcció a Taradell i hem trobat el primer avituallament a prop del Pont d’en Gatus, on s’han separat els dos recorreguts. Des d’aquí el recorregut curt (14,5 km) ha anat cap a Seva passant per Figarolas i el Muntanyà, on hi havia l’esmorzar, i ja ha anat de tornada. El llarg (25 km) ha pujat cap a la collada de Goitallops, on hi havia l’esmorzar, i ha baixat fins a la Rovira. Des d’allà, vorejant els pantans de Seva, s’ha enfilat fins al Brull, gaudint d’unes bones vistes de la plana. La tornada ha sigut també per el Muntanyà, Seva i arribada a Sant Miquel de Balenyà pel camí de Sant Jaume de Viladrover.

Hem optat a consciència per nous productes de qualitat i proximitat als avituallaments com ara el vi, la coca de forner amb xocolata o la fruit. Aquest any hem substituït les butlletes de control de pas per polseres, d’aquesta manera ningú ha perdut la polsera i tothom ha passat per tots els controls amb el seu número.

Des de l’organització volem donar fermament les gràcies a totes les persones que ens heu fet confiança i heu donat sentit a la nostra feina i il·lusió venint a caminar. I gràcies per fer-ho de manera cívica, alegre, pacient i amable. També agrair la feina a tots els veïns i veïnes del poble que hi heu col·laborat per haver-ho fet possible, entre tots, un any més. Contents d’aquesta jornada assolellada i del bon funcionament d’aquesta edició esperem retrobar-vos l’any vinent amb una nova Caminada que continuï animant-nos a gaudir a fons de la vida i de la naturalesa.